IROAD NIEUWS

IROAD Europa presenteert vol trots de nieuwe IROAD T9

IROAD Europa presenteert vol trots de nieuwe IROAD T9, verkrijgbaar vanaf 28 oktober. De IROAD T9 is standaard uitgerust met ADAS (Advanced Driver Assistance System).

Voorzien van een Full HD voorcamera en een 720p achtercamera. En met een framerate van 30 frames per seconde heb je absoluut de hoogst haalbare beeldkwaliteit en zal je niets meer ontgaan in het verkeer. Overdag scherpe beelden en een uitstekende low-light kenmerken. De ingebouwde SONY Exmor beeldsensor zorgt ook voor uitstekend beeldkwaliteit in het donker. IROAD Nachtzicht maakt gebruik van de nieuwste techniek genaamd ISP (Image Signal Processing), hiermee worden beelden veel scherper en lichter weergegeven tijdens nachtelijke opnames in de parkeerstand. Daarbij zorgen het grote scherm en riante kijkhoek ervoor dat vanuit elke positie het beeld scherp blijft te bekijken.

De IROAD T9 maakt gebruik van de nieuwste technologie op het gebied van bestandsformaten. Met de JDR bestandsindeling neemt de dashcam iedere seconde los op en is het dus mogelijk om per seconde te wissen in plaats van 30 sec of hele minuten. Kortom, nooit meer voor niks een hele SD kaart wissen en dit komt de levensduur van de kaart ook ten goede.