IROAD NIEUWS

Nieuw in ons assortiment, de dashcam batterij genaamd ‘IROAD PowerPack’

IROAD PowerPack

Op dit moment zijn er 2 type powerpacks verkrijgbaar, IROAD PowerPack en IROAD PowerPack Plus. De normale variant heeft een capaciteit van 6800mA en de plus variant 13600mA. En de Powerpacks zijn beide voorzien van Bluetooth, hiermee kun je gemakkelijk onderhoudsinstellingen wijzigen.

Door zijn compacte formaat zijn de powerpacks gemakkelijk te plaatsen op een verborgen locatie in je auto. Eenmaal gëinstalleerd heb je er geen omkijken meer naar omdat zaken zoals instellingen, oplaadtijd, huidig voltage, spanning etc realtime worden bijgehouden. Daarbij kan je met de handige app al deze instellingen bekijken en naar wens aanpassen.

De powerpacks maken gebruik van de nieuwste techniek op het gebied van batterijen, genaamd LiPePO4. Deze techniek staat bekend om zijn ‘eco-friendly’ verbruik en is veel stabieler dan Lithuim-ion batterijen. Groot voordeel is ook dat je maar 45 tot 90 minuten hoeft op te laden en hierna kun je je powerpack ongeveer 40 tot 75 uur gebruiken.