FAQ

IROAD VEELGESTELDE VRAGEN

Op deze pagina vind je veelgestelde vragen en Tips & Tricks over het gebruik van IROAD dashcams.

Hoe kan ik mijn IROAD dashcam voorzien van de laatste firmware?

Alle IROAD dashcams worden automatisch voorzien van de laatste firmware. Zodra de IROAD app wordt geopend en verbonden met de dashcam wordt er automatisch gezocht naar een beschikbare update en eventueel direct geinstalleerd. Zo is je IROAD dashcam altijd voorzien van de laatste versie om optimaal te presteren.

Zit er een aan/uit knop op een IROAD Dashcam?

Nee, een IROAD dashcam schakelt automatisch aan en/of uit zodra de dashcam is aangesloten op de bijgeleverde sigarettenaanstekeraansluiting. Als de dashcam is aangesloten op een vaste voedingskabel krijgt de IROAD continu voeding. Dat maakt het mogelijk om de dashcam ook opnames te laten maken wanneer de motor van de auto niet draait. Dus ook als je geparkeerd staat (denk aan ’s nachts) zal de camera opnames maken bij het detecteren van een incident.

Wat is het voordeel van de vaste voedingskabel?

Een vaste voedingskabel zorgt ervoor dat je IROAD dashcam continu voeding krijgt. Dat maakt het mogelijk om de dashcam ook opnames te laten maken wanneer de motor van de auto niet draait. Dus ook als je geparkeerd staat (denk aan ’s nachts) zal de camera opnames maken bij het detecteren van een incident.

Wat is het voordeel van WiFi op een IROAD dashcam?

De WiFi-module op de IROAD dashcams brengt een connectie tot stand met je mobiele telefoon. Zo kun je op je telefoon de instellingen van de dashcam maken zonder de dashcam van de voorruit te hoeven halen. Daarnaast is het op die manier mogelijk om beelden live mee te kijken of eenvoudig terug te kijken.

Is de software ook beschikbaar voor de MAC?

Jazeker, de PC Viewer is beschikbaar voor zowel een Windows PC als MAC. Via onderstaande link kun je de software downloaden.

IROAD PC Viewer Windows / MAC